Pusiaureguliariai išsigimstanti elipsinė lygtis - Kvedaras, Bronius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodoma, kad išsigimstanti elipsinė lygtis z2 (∂2u/∂z2 +∑i,j+1n aij(x) ∂2u/∂xi∂xj) + zb(x) ∂u/+c(z,x)=0, su analiziniais srityje Ω ⊂ Cn koeficientais turi dvi sprendinių šeimas taško z = 0 aplinkoje turinčios pavidaląu1 = zρ1(x)φ(z, z ln z, x), u2 = zρ2(x)ψ(z, z ln z, x).Funkcijos φ ir ψ yra analizinės visų kintamųją funkcijos, o ρ1 ir ρ2 – lygtiesρ(ρ -1) + b(x)ρ + c(x) = 0 sprendiniai.