Stochastinės diferencialinės lygtys pagal asimetrinius stabiliuosius procesus - Pragarauskas, Henrikas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodytas vienmačių stochastinių diferencialinių lygčių pagal asimetrinius stabiliuosius procesus su mačiais koeficientais silpnųjų sprendinių egzistavimas. Įrodymas remiasi stochastinių integralų L2-įverčiu.