Čezaro sumavimas ir multiplikatyvios funkcijos, apibrėžtos simetrinėje grupėje - Zacharovas, Vitas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje nagrinėjamas Čezaro sumavimo metodas bei jo taikymas multiplikatyvių funkcijų, apibrėžtų simetrinėje grupėje, vidurkių asimptotikos įvertinimui.