Apie Dirichlet eilučių su multiplikatyviaisiais koeficientais universalumą - Laurinčikas, Antanas; Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodyta, kad funkcija, srityje σ > 1 apibrežiama Dirichlet eilute su multiplikatyviais koeficientais iš klases Mβ,θ(C1, C2), yra universali: jos postūmiais tolygiai kompaktinėse aibėse galima aproksimuoti analizines funkcijas.