Apie stipriai pirminius kairiuosius modulius ir idealus - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodyta, kad stipriai pirminio modulio kvaziinjektyvus apvalkalas yra paprastas modulis virš  natūralaus jo endpmorfizmo požiedžio. Pateiktas naujas  konceptalus A.L. Rozenbergo teoremos apie žiedo stipriai  pirminio radikalo struktūrą įrodymas.