Apie trūkios regresijos funkcijos branduolinio įvertinimo tolygią paklaidą - Račkauskas, Alfredas; Tamulis, Aurelijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Gautas Skorochodo erdvei atstumo tarp regresijos funkcijos, turinčios trūkio tašką, ir jos branduolinio įverčio įvertinimas.