Šredingerio lygčių sistema su netiesine nehomogenine dalimi - Puriuškis, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Nagrinėjama Šredingerio netiesinių lygčių sistema(∂uk)(∂t) = iakΔuk + fk(u,u*),  t > 0, k = 1,...,m, uk(0,x) = uko(x),čia fk yra skirtingo laipsnio homogeninių funkcijų suma. Nustatytos sąlygos, kuriomis sprendinys sprogsta.