Apie tirštumą analizinių funkcijų erdvėje - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Nurodyta pakankama sąlyga, kad konverguojančių eilučių aibė analizinių funkcijų erdvėje būtų tiršta toje erdvėje.