Išsigimusios elipsinės lygties Koši uždavinys - Korsakienė , Daina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Randamas lygtiesz2(uzz + zkΔu) + μzuz + λu = 0 sprendinys, kai lygtiesρ(ρ - 1) + μρ + λ  = 0sprendinių skirtumas nėra sveikasis skaičius.