Diferencialinių lygčių sprendinių operatorinių išraiškų realizacija - Bikulčienė, Liepa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Šiame darbe aprašomi ir naudojami netiesinių diferencialinių lygčių ir jų sistemų operatoriniai sprendiniai. Pateiktas sprendinių išraiškų kompiuterinės realizacijos algoritmas ir pavyzdžiai. Sprendinių artinių skaičiavimas atliktas Maple programine įranga.