Apie silpnus Stratanovičiaus integralinės lygties sprendinius, valdomus tolydžiu p-semimartingalu - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Nagrinėjamas silpno Stratanovičiaus integralinės lygties sprendinio, valdomo tolydaus psemimartingalo, egzistavimas.