Artutinė funkcinė lygtis periodinės dzeta funkcijos kvadratui - Šiaučiūnas, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Naudojant artutines funkcines lygtis Dirichlet L-funkcijų sandaugai ir Rymano dzeta funkcijos kvadratui, gauta artutinė funkcinė lygtis periodinės dzeta funkcijos kvadratui.