Konvergavimo greičio priklausomybės nuo metrikos klausimu - Januškevičienė, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Gauti stochastinio polinomo konvergavimo greičio įverčiai dviejose metrikose. Gautų verčių eilė yra tiksli.