Įvairių kointegravimo analizės metodų taikymo Lietuvos makroekonomikos modeliavime rezultatų palyginimas - Firkovič, Viktorija; Rudzkis, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.