Apie skaitinio argumento trigonometrinių funkcijų reikšmes - Mačys, Juozas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Elementariai įrodyta, kad reikšmės sin 1, cos 1, taip pat sin n, cos n, n ∈ ℕ (argumentas skaitinis) iracionalios.