Begalinio indekso kraštinis Rymano uždavinys su logaritminės eilės 0 < ρ, σ < 1 neaprėžtu koeficientu pusplokštumei - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Išnagrinėtas logaritminės eilės 0 < α,  β < 1 begalinio indekso kraštinis Rymano uždavinys pusplokštumei su logaritminės eilės 0 < ρ, σ < 1 neaprėžtu koeficientu aprėžtų analizinių funkcijų klasėje ℬ.