Tiesinių procesų su martingaliniais triukšmais ir begaline dispersija konvergavimas - Vaičiulis, Marijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjamas šliaužiančio vidurkio proceso Xt, kurio inovacijos {ξi} yra martingalinių skirtumų su begaline dispersija seka, dalinių sumų konvergavimas. Įrodyta, kad ribinis yra trupmeninis tiesinis Lévy procesas.