Pusgrupių adityviųjų funkcijų reikšmių koncentracija - Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjama adityviųjų funkcijų, apibrėžtų aritmetiniuose pusgrupiuose, reikšmių koncentracija.  Levy koncentracijos funkcijai įrodytas Kolmogorovo–Rogozino nelygybės analogas.