Pastaba apie diskrečias ribines teoremas Matsumoto dzeta funkcijai - Kačinskaitė, Roma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Straisnyje įrodyta diskrečioji ribinė teorema su svoriu Matsumoto dzeta funkcijai.