Apie pluoštus virš midsimetriškų kvantaloidų - Gylys, Remigijus Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjami priešpluoščiai ir pluoštai virš midsimetriškų kvantaloidų. Nustatytos sąlygos, kuriomis priešpluoštis tampa pluoštu.