Ribinė teorema meromorfinių funkcijų erdvėje bendrosioms Dirichlet eilutėms - Genys, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Patikslinta viena ribinė teorema meromorfinių  funkcijų erdvėje bendrosioms Dirichlet eilutėms.