Selbergo rėtis polinomų pusgrupėje - Bareikis, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Straipsnyje, naudojant klasikinį Selbergo metodą, buvo gauta dydžioS(n, Φ(r)) =∑ {m∈ M, ∂(m) = n, (m,Φ(r)) = 1} 1asimptotinė formulė, čia n ∈ N, M – polinomų , virš baigtinio skaičių kūno, aibė, ∂(m) – polinomo m ∈ M laipsnis, Φ(r) – neredukuojamų polinomų, kurių laipsniai neviršija r, sandauga.