Nekomutatyvieji Hilberto žiedai - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Įrrodytas nekomutatyvus simetrinis Hilberto Nullstellensatz variantas. Gautos pagrindinės nekomutatyviųjų Hilberto žiedų charakteristikos.