Stratanovičiaus integralinės lygties sprendinio, valdomo tolygaus p-semimartingalo, aproksimacija - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Konstruojamos dvi Vong-Zakai tipo aproksimacijos. Gautos sąlygos, kada pirmoji aproksimacija konverguoja pagal tikimybę į Stratanovičiaus integralinės lygties sprendinį. Rastas antrosios aproksimacijos konvergavimo greitis.