Atstatymo proceso momentų asimptotinis pavidalas - Kanišauskas, Vaidotas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Darbe gautos atstatymo proceso bet kurios eilės momento integralinės lygtys ir šių momentų asimptotika, kai t —› ∞, kada tarpiniai atstatymo momentai neturi baigtinių pirmų momentų.