Daugiafazio tekėjimo uždavinių sprendimo įrankis ir jo taikymas daugiamačiams uždaviniams - Jakušev, Aleksandr; Starikovičius, Vadimas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Pirmiausiai, šiame darbe daroma trumpa daugiafazio skysčių tekėjimo uždavinių apžvalga, supažindinanti su sprendžiamų uždavinių klase. Toliau aprašomas sukurtas sprendiklis, kuris gali būti taikomas šios klasės uždavinių sprendimui. Galiausiai, parodomas šio sprendiklio darbas, sprendžiant įvairius daugiafazio skysčių judėjimo uždavinius. Parodoma, kaip sprendiklis sprendžia klasikinius uždavinius, kurių sprendimai žinomi, bei kai kuriuos daugiamačius uždavinius.