Redukuotas lošimas ir jo sprendiniai - Dumskis, Valius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje apibrėžiamas specialaus tipo redukuotas lošimas koaliciniam lošimui bei nagrinėjamas ryšys tarp redukuoto lošimo ir koalicinio lošimo sprendinių.