Regresijos liekanų dalinių svertinių sumų ribinė teorema - Pažemys, Vytenis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje nagrinėjama tiesinė regresija ir tokios regresijos liekanų dalinių svertinių sumų ribinis elgesys. Įrodoma teorema apie tokių procesų konvergavimą Hiolderio erdvėse. Ši teorema apibendrina Jandhyala ir MacNeill, Bischoff, Račkausko rezultatus.