Refleksyviosios bendro žinojimo logikos išsprendžiami kvantoriniai fragmentai - Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Pasiūlytos išprendžiamosios procedūros refleksyviosios bendro žinojimo logikos kvantoriniams fragmentams. Išprendžiamosios procedūros yra grindžiamos sekvenciniais skaičiavimais.