Multikvantaloidai - Gylys, Remigijus Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Apibrėžiama nauja multikvantaloido sąvoka. Nusakome multikvantaloidą kaip multikategoriją, kurios morfizmai sudaro pilnas gardeles, o pjūviai išsaugo bet kokius supremumus. Iš vienos pusės multikvantaloidai apibendrina kvantaloido sąvoką, o iš kitos jų morfizmai bei jų pjūviai turi loginius atitikmenis.