Konstruojant taisyklingus n-kampius iš bet kokių nelygiakraščių n-kampių - Gylys, Remigijus Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Aprašomas įdomus uždavinėlis iš planimetrijos, kurį 1963 metais išsprendžiau vadovaujant profesoriui Kleopui Grincevičiui.