Logaritminės eilės plius begalinio indekso nehomogeninis kraštinis Rymano uždavinys su neaprėžtu jo koeficiento moduliu kampui - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Išnagrinėtas logaritminės eilės begalinio indekso nehomogeninis kraštinis Rymano uždavinys su logaritminės eilės 0 < ρk < ∞  neaprėžtu jo koeficiento moduliu kampui aprėžtų  analizinių funkcijų klasėje ℬ.