Faktorizavimas naudojant Pelio konikes - Šleževičienė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje išplėtojamos Lemmermeyer'io idėjos [2, 3] ir aprašomas sveikųjų skaičių faktorizavimo metodas naudojant Pelio konikes. Be to, pateikiamas panašus algoritmas polinomams virš baigtinių kūnų faktorizuoti.