Apie parabolinių formų dzeta funkcijas - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Įrodoma diskreti ribinė teorema kompleksinėje plokštumoje parabolinių formų dzeta funkcijoms, kai progresijos žingsnis h turi savybę: exp {2πk/h} yra racionalus kuriems nors k # 0.