Separabilūs plėtiniai Pročezio kategorijoje - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Procezio kategorijoje apibrėžta separabilaus plėtinio sąvoka, kuri charakterizuota diferencijavimų terminais.