Diskreti ribinė teorema su svoriu kompleksinėje plokštumoje Matsumoto dzeta funkcijai - Kačinskaitė, Roma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje įrodyta diskreti ribinė teorema su svoriu silpno tikimybinių matų konvergavimo prasme kompleksinėje plokštumoje Matsumoto dzeta funkcijai.