Apie kai kurių parabolinių formų dzeta funkcijų koeficientų vidurkius - Ivanauskaitė, Rūta (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Gauta prabolinių formų dzeta funkcijų koeficientų vidurkio asimptotika.