Žmogaus ir kompiuterio sąveikos dėstymo metodikų apžvalga - Lapin, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Šiame straipsnyje yra nagrinėjamos fizinių ir socialinių mokslų bei inžinerijos mokymo metodikos žmogaus ir kompiuterių sąveikos dėstymo kontekste. Analizuojamos tradicinė, atvejais ir šablonais paremtos metodikos bei jų realizacijos žmogaus ir kompiuterių sąveikos kurse.
Keywords: mokymo metodika; žmogaus ir kompiuterio sąveika