Medžiagos perteikimo virtualiame kompiuterių tinklų kurse ypatumai - Kaklauskas, Liudvikas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje analizuojamas nuotolinio kompiuterių tinklų kurso svarbiausių temų išskyrimo problemos. Atlikus ekspertinę apklausą, siekiama išsiaiškinti, kokios temos yra aktualiausios studijuojančiajam. Analizuojamos kurso perteikimo virtualioje Learning Space terpėje priemonės, jų naudojimo, atsižvelgiant į atrinktas aktualiausias temas, galimybės. Apžvelgiamos praktinės užduotys, tinkamos šiam kursui, bei jų parinkimo problemos.
Keywords: dokumentų analizė; nuotolinis mokymas; interaktyvumas