Žinių valdymo sistemos taikymas distanciniame mokyme - Belevičiūtė, Inga; Kulvietis, Genadijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Šiame darbe nagrinėjama mokymo valdymo (Learning Management System) ir žinių valdymo (Discovery server) sistemų ryšys bei sąveika. Žinių paieška, kaupimas bei pristatymas gali būti taikomas kaip vienas iš svarbiausių distancinio mokymo komponenčių.