Informacijos technologijos matematikos mokyme - Baskas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Informacijos technologijos (IT) įtaka mokymui tokia didelė, kad susidarė veiklos sritis įvardyta mokymo tecnologija su ją atitinkančiomis specializacijomis universitetuose, tarptautiniais moksliniais žurnalais, konferencijomis.
Keywords: matematikos mokymo technologija