Čebyševo iteracinis metodas uždaviniui su nelokaliąja kraštine sąlyga - Sapagovas, Mifodijus; Štikonas, Artūras; Štikonienė, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Darbe analizuojamas Čebyševo metodo taikymas nesimetriniai tiesinių lygčių sistemai, gautai sprendžiant baigtinių skirtumų metodu elipsinį kraštinį uždavinį su nelokaliąja kraštine sąlyga.
Keywords: Poisson differential equation; nonlocal boundary condition; ﬁnite difference scheme; Chebyshev iteration