Apie vieno stacionariojo uždavinio su nelokaliąja integraline kraštine sąlyga spektrą - Pečiulytė, Sigita; Štikonienė, Olga; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Santraukos nėra.
Keywords: nonlocal boundary condition; eigenvalue problem