Čebyšovo nelygybės unimodaliesiems skirstiniams - Juškevičius, Tomas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Gauti tikslūs tikimybių P(X  ≥ x) įverčiai iš viršaus, kai X yra aprėžtas unimodalusis atsitiktinis dydžis.