Invariantiškumo principas nepriklausomiems atsitiktiniams dydžiams su begaline dispersija - Juodis, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Darbe įrodoma funkcinė centrinė ribinė teorema serijų schemai. Nagrinėjamas adaptuotas procesas su auto-normavimu.