Svertinių sumų, tenkinančių Kramerio sąlygą, įverčiai iš viršaus - Čekanavičius, Vydas; Elijio, Aistė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Tarkime, kad S = ω1S1 + ω2S2 + ⋯ + ωNSN. Čia Sj – suma nepriklausomų vienodai pasiskirsčiusių atsitiktinių dydžių, tenkinančių Kramerio sąlygą; ωj – svoris. Įverčiai iš viršaus gauti sudėtinėms Puasono aproksimacijoms.