Didžiausių narių imtyje santykio pasiskirstymas ir momentų savybės - Gadeikis, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame straipsnyje nagrinėjamas prof. V. Paulausko ir bendraautorių ([1], [2]) pasiūlytas naujas įvertis pasiskirstymo „uodegos“ indeksui nustatyti, suformuluojamos bei įrodomos didžiausių narių grupelėje santykio k-tųjų momentų savybės, kai k ≥ 0.