Sekvencinis skaičiavimas propozicinei tikėtinumo logikai - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Darbe yra pateikiamas klasikinis sekvencinis skaičiavimas propozicinei tikėtinumo logikai. Įrodoma, kad šiame skaičiavime yra leistinos struktūrinės bei pjūvio taisyklės. Taip pat įrodomi pateiktojo skaičiavimo korektiškumas bei pilnumas duotos semantikos atžvilgiu.