Studijų modelių realizavimo problemos mokantis matematikos universitete - Novikienė, Regina; Čiučiulkienė, Nijolė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Siekdami pedagoginio proceso aukštesnės kokybės, turime įvardinti tradicinio studijų modelio realizavimo problemas, kylančias mokantis matematikos universitete. Neišsprendę šių problemų, negalėsime pereiti prie refleksyvaus studijų modelio realizavimo.
Keywords: tradicinis studijų modelis; refleksyvus studijų modelis; jų realizavimo problemos