Diskrečios ribinės teoremos Rymano dzeta funkcijos ketvirtojo laipsnio Melino transformacijai - Balinskaitė, Violeta (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Gautos diskrečios ribinės teoremos silpnojo tikimybinių matų konvergavimo prasme Rymano dzeta funkcijos ketvirtojo laipsnio Melino transformacijai.